Enkele onderhoudstips voor dagelijkse toepassing

Voorkom stoten of vallen
Ga boven een zacht oppervlak staan of zitten als u uw hoortoestellens in of uit doet.

Bescherm de hoortoestellen tegen hitte
Bescherm uw toestel tegen direct zonlicht (thuis en in de auto) en laat het niet bij een radiator liggen.

Houd hoortoestellen buiten bereik van kinderen en huisdieren
Honden kunnen geïrriteerd raken door het fluitende geluid van uw hoortoestel. Daarnaast worden ze aangetrokken door de geur van de drager van het toestel, waardoor ze geneigd zijn de hoortoestellen op te eten.


Vermijd contact met make-up of haarspray
De fijne deeltjes van make-up of haarspray kunnen de microfoonopening blokkeren. Doe uw hoortoestellen dus pas in na uw dagelijkse routine.

Zorg dat de oren altijd schoon zijn
Als uw hoortoestel te zacht klinkt, kan het zijn dat de geluidsuitgang of het filter verstopt is met oorsmeer of vuil.

Bewaartip
Bewaar uw hoortoestellen in de hiervoor bestemde doos of in een speciale droogdoos wanneer u ze niet gebruikt. Verwijder de batterijen wanneer u de toestellen voor een langere tijd niet gebruikt.

Batterijen
De kwikvrije batterijen van Power One zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd in Duitsland. De Power One hoortoestelbatterij behoort tot het meest verkochte merk ter wereld. Dit met als reden dat andere batterijen de langdurige en continue prestatie van een Power One batterij simpelweg niet kan evenaren. De batterij biedt een extra veiligheid doordat hij uitstekend blijft presteren onder extreme omstandigheden. Alle batterijen worden individueel getest op de kwaliteit en elektrische eigenschappen voordat zij de fabriek verlaten. Om uw hoortoestel het beste te laten functioneren, raden wij Power One batterijen aan.

Laat reparaties altijd uitvoeren door één van onze deskundigen

Hooroplossingen

verzekeraars

Declaratieservice

cityhoren stand

Contact