Over City Horen

Voor de allerbeste zorg voor uw oren kunt u terecht bij City Horen! Zoals u van ons gewend bent, werken wij net als bij City Lens en City Bril alleen met gespecialiseerd en gediplomeerd personeel. City Horen is StAr gecertificeerd en aangesloten bij de Stichting Hoorprofs. Twee kwaliteitslabels die u als klant de garantie geven dat u de zorg krijgt die uw oren verdienen.

City Horen is gecertificeerd voor het aanmeten van hoortoestellen bij VGZ-verzekerden in categorie 4 en 5. Een kwaliteitserkenning voor onze hoorzorg waar alle verzekerden gebruik van mogen maken. Open het bewijs van Erkenning door VGZ.

Foto impressie

City Horen is uitgerust met de modernste en allernieuwste meetapparatuur, waaronder een geluidsdichte audiocabine en een video-otoscoop.

Zie hier een foto impressie van City Horen.

Apparatuur

Met behulp van de video-otoscoop kunnen wij in uw oor kijken en zelfs een opname maken die wij met uw huisarts of KNO-arts kunnen uitwisselen en bespreken. Mede dankzij onze apparatuur en de deskundigheid van onze audicien zijn wij in staat om uw hoorverlies goed in kaart te brengen en uw hoortoestellen perfect op u af te stellen.

Neem contact met ons op.

Hooroplossingen

verzekeraars

Declaratieservice

cityhoren stand

Contact